fbpx

Unplugged-retriitti – Joogaa ja hiljaisuutta saaristossa (kevät)

26.4.2024 - 28.4.2024

Villa Solhaga, Pettu (Salo)

Ilmoittaudu joogaretriitille: miia@miiatoikka.fi tai puh. 041 5296193

Tervetuloa ammentamaan mielenrauhaa ja elämäniloa hiljaisuudesta viikonlopun joogaretriitille saaristoon. Vietämme viikonlopun hiljaisuudessa leväten ja oman kehon viisautta kuulostellen.

Retriittipaikkana on tunnelmallinen Villa Solhaga Petun saarella (Salossa n. 150 km Helsingistä). Pettuun mennään lossilla, joten se on täydellinen paikka vetäytyä hetkeksi nauttimaan luonnonrauhasta.

Laskeudumme hiljaisuuteen perjantai-iltana päivällisen jälkeen ja aloitamme keskustelun jälleen sunnuntaina ennen lounasta ja kotiin lähtöä. Saat kokea hiljaisuuden voiman ja tutkia, mitä sillä on sinulle annettavana.

Ohjelmaan kuuluu lempeitä jooga- ja meditaatioharjoituksia. Harjoitukset tukevat oman itsen kuuntelua ja sisäistä rauhaa. Harjoituksissa pääpaino on meditaatiossa, mikä ei tarkoita pakollista istumista, vaan antautumista olemisen tilaan valitsemassasi mukavassa asennossa. Teemme myös meditatiivista liikettä, joka auttaa kehoa hellittämään jännityksistä.

Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa jooga- eikä meditaatiokokemusta. Päätät itse, mihin harjoituksiin osallistut. Retriitti on sinua varten ja voit käyttää aikasi siellä siten kuin itse haluat.

Kun suljet myös kännykän hiljaisuuden ajaksi, saat kokemuksen siitä, mitä on olla ihan todella “unplugged”, irti informaatiotulvasta.

Hiljaisuudessa oleminen ja ulkoisten ärsykkeiden minimoiminen tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia siitä, miten mieli toimii ja saada kosketus sisäiseen viisauteesi sekä suurempaan elämän virtaan.

Viikonlopun tarkemman ohjelman löydät Facebok-tapahtumasta.

Hinta: 375 € sisältäen joogaharjoitukset, majoituksen 1-4 hengen huoneissa (omat lakanat), täysihoidon pe-illasta su-lounaaseen herkullisella luomukasvisruoalla ja saunan lauantaina. Yhden hengen huoneita on rajoitettu määrä.

Max. osallistujamäärä 12 hlöä (minimi 8 hlöä)

Osallistumismaksu laskutetaan retriitin jälkeen. Ilmoittautumisen yhteydessä saat hyväksyttäväksi peruutusehdot.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: miia@miiatoikka.fi tai puh. 041 529 6193