Unplugged – Joogaa ja hiljaisuutta saaristossa

23.10.2020 - 25.10.2020

Paikka: Villa Solhaga, Pettu (Salo)

Jooga

Tervetuloa ammentamaan mielenrauhaa ja elämäniloa hiljaisuudesta viikonlopun joogaretriitille saaristoon. Vietämme viikonlopun hiljaisuudessa leväten ja oman kehon viisautta kuulostellen.

Retriittipaikkana on tunnelmallinen Villa Solhaga Petun saarella (Salossa n. 150 km Helsingistä). Pettuun mennään lossilla, joten se on täydellinen paikka vetäytyä hetkeksi nauttimaan luonnonrauhasta.

Laskeudumme hiljaisuuteen perjantai-iltana päivällisen jälkeen ja aloitamme keskustelun jälleen sunnuntaina ennen lounasta ja kotiin lähtöä. Saat kokea hiljaisuuden voiman ja tutkia, mitä sillä on sinulle annettavana.

Ohjelmaan kuuluu lempeitä jooga- ja meditaatioharjoituksia. Harjoitukset tukevat oman itsen kuuntelua ja sisäistä rauhaa. Harjoituksissa pääpaino on meditaatiossa, mikä ei tarkoita pakollista istumista, vaan antautumista olemisen tilaan valitsemassasi mukavassa asennossa. Teemme myös meditatiivista liikettä, joka auttaa kehoa hellittämään jännityksistä.

Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa jooga- eikä meditaatiokokemusta. Päätät itse, mihin harjoituksiin osallistut. Retriitti on sinua varten ja voit käyttää aikasi siellä siten kuin itse haluat.

Kun suljet myös kännykän hiljaisuuden ajaksi, saat kokemuksen siitä, mitä on olla ihan todella “unplugged”, irti informaatiotulvasta. Hiljaisuudessa oleminen ja ulkoisten ärsykkeiden minimoiminen tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tarkkailla sitä, miten mieli toimii ja saada kosketus autenttiseen omaan itseesi.

Viikonlopun tarkemman ohjelman löydät Facebook-tapahtumasta.

Hinta: 325 € sisältäen joogaharjoitukset, majoituksen 1-4 hengen huoneissa (omat lakanat), täysihoidon pe-illasta su-lounaaseen herkullisella luomukasvisruoalla ja saunan lauantaina. Yhden hengen huoneita on rajoitettu määrä.

Early Bird -tarjous: 295 €/hlö, kun ilmoittaudut viimeistään 31.8.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: miia.toikka@gmail.com tai puh. 041 529 6193

Please follow and like us:
Scroll to top