fbpx

Runsauden juhlaa – Loppukesän retriitti saaristossa

11.8.2022 - 14.8.2022

Villa Solhaga, Pettu (Salo)

Ilmoittaudu joogaretriitille: miia@miiatoikka.fi tai puh. 041 5296193

Kesä on runsauden aikaa ja loppukesästä runsaus huipentuu sadonkorjuuseen. Tällä 3 vrk pituisella retriitillä aistitaan, ihmetellään, jaetaan ja juhlitaan elämän runsautta joogan ja muiden kehollisten harjoitusten, meditaation, hiljaisuuden sekä luonnon havainnoinnin keinoin.

Retriittipaikkana on tunnelmallinen Villa Solhaga Petun saarella (Salossa n. 150 km Helsingistä). Pettuun mennään lossilla, joten se on täydellinen paikka vetäytyä hetkeksi nauttimaan luonnonrauhasta.

Ohjelmaan kuuluu lempeitä jooga- ja meditaatioharjoituksia. Harjoitukset tukevat oman itsen kuuntelua ja sisäistä Retriitiin harjoitukset pohjautuvat joogaan ja somatiikkaan (kehon ja liikkeen kokemukselliseen tutkimiseen). Pääpaino harjoituksissa on erilaisissa läsnäoloharjoitteissa ja vapaassa, omaehtoisessa liikkeessä – joogan asanoita teemme vähemmän. Osa harjoituksista tehdään ulkona luonnossa.

Retriitin alkuosan (to-illasta la-iltapäivään) vietämme hiljaisuudessa. Hiljaisuus avaa aistit, auttaa tarkentamaan havaintoja ja vahvistaa läsnäoloa nyt-hetkessä.

Lauantai-iltapäivä ja ilta ovat yhteisöllisempää olemista. Teemme joitakin harjoituksia myös pareittain ja jaamme harjoituksista nousevia oivalluksia ryhmässä. Illalla nautimme yhdessä juhla-aterian, saunomme ja ehkä pulahdamme mereen uimaan.

Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta tms., kiinnostus ja halu heittäytyä kehollisiin harjoituksiin riittää. Voit myös aina itse valita, millä tavoin osallistut harjoituksiin ja minkä verran haluat avata kokemuksiasi.

Viikonlopun tarkemman ohjelman löydät Facebook-tapahtumasta.

Hinta: 450 € sisältäen joogaharjoitukset, majoituksen 1-4 hengen huoneissa (omat lakanat), täysihoidon pe-illasta su-lounaaseen herkullisella luomukasvisruoalla ja saunan lauantaina. Yhden hengen huoneita on rajoitettu määrä.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: miia@miiatoikka.fi tai puh. 041 529 6193

Max. osallistujamäärä 14 hlöä. Retriitissä noudatetaan ajankohtaisia koronasuosituksia tilanteen mukaan. Osallistumismaksu laskutetaan vasta retriitin päätyttyä, joten riskiä rahojen menettämiseen ei ole, jos retriitti jouduttaisiin koronatilanteen vuoksi perumaan.