Näe itsesi uudessa valossa -joogaviikonloppu

Start date: 3.4.2020 - End date: 5.4.2020

Paikka: Villa Taika, Fiskarsintie (Antskog, Raasepori)

Jooga

Tämä keväinen joogaviikonloppu tarjoaa sinulle eheyttävän hypyn itseesi. Saat sen aikana tilaa itseesi tutustumiselle ja löydät myötätuntoa itseäsi kohtaan. Opit katsomaan itseäsi hyväksyvämmin ja saat uusia voimavaroja kevääseen.

Jooga- ja kehotietoisuusharjoitukset yhdistyvät viikonlopun ohjelmassa valokuvauksen kanssa voimakkaaksi muutoksen katalysaattoriksi. Kehotietoisuuden avulla löydät kosketuksen omaan, aitoon itsesi – ja kamera taltioi ulosvirtaavan sisäisen kauneutesi. Valokuvauksen kautta saat näkyväksi syvimpiä puolia sinusta. Oivallat uudella tavalla, kuinka sisäinen ja ulkoinen ovat yhtä.

Viikonlopun vetäjinä toimivat jooga- ja kehotietoisuusohjaaja Miia Toikka,sekä ammattivalokuvaaja ja valmentaja Erika Lind, Studio Metsä.

Viikonloppu sopii kaikille, jotka eivät pidä itseään valokuvauksellisina ja jotka haluavat tutustua itseensä uusista näkökulmista. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta tai kehotietoisuusharjoituksista – kiinnostus kehollisiin harjoituksiin riittää.

Tervetuloa hengähtämään lämminhenkisessä ilmapiirissä Villa Taikan ihastuttavassa miljöössä sekä kokemaan joogan ja valokuvauksen uudistava voima!

Katso tarkempi ohjelma ja ilmoittaudu mukaan tapahtumasivulla.

Hinta: 445 €/hlö, sisältää jooga- ja kehotietoisuusharjoitukset, valokuvauksen (saat 10 kpl valokuvia omaan käyttöösi), majoituksen tilavissa 2-3 hengen huoneissa, ohjelmassa mainitut ateriat ja saunan lauantaina.

EARLY BIRD -tarjous: 395 €/hlö, kun teet varauksen viimeistään 28.2.2020.

Scroll to top