fbpx

Keskiviikon päiväunet (online)

14.9.2022 - 14.12.2022

13:00-13:30

Kotonasi / Zoomissa tai Lapinlahden Lähteellä

Tämä tapahtuma on Sunnuntaijoogaklubin jäsenille. Tarjoan sinulle Sunnuntaijoogaklubin jääsenyyden kuukaudeksi veloituksetta. Kokeile ja liity mukaan verkkokaupassa.

Levähdä keskiviikon päiväunilla kerran kuussa

Haaveilin pitkään, että saisin peitellä ihmiset päiväunille. Tänä syksynä päätin toteuttaa unelmani!

Kutsun keskiviikon päiväunille mukaan kaikki, jotka kaipaavat ohjatun kehoon laskeutumisen ja latautumisen keskellä päivää. Liittymällä jäseneksi Sunnuntaijoogaklubiin pääset mukaan livestream-meditaatiohetkeen tai voit tulla luokseni Lapinlahden Lähteelle kerran kuussa keskiviikkoisin klo 13.00-13.30.

Vuoden 2022 keskiviikon päiväunet: 14.9. / 12.10. / 9.11. / 14.12

Keskiviikon päiväunet on suoritusvapaa ja lempeä meditaatioharjoitus keskellä viikkoa, työpäivän tauoksi. Puolen tunnin aikana laskeudut ajatuksista kehoosi ja annat itsellesi lepohetken. Nukahtaminen on aivan sallittua. Herättelen sinut lempeästi ja harjoituksen jälkeen voit virkistyneenä jatkaa päivän askareita.

Jos et pääse mukaan yhteisille päiväunille, voit tehdä harjoituksen tallenteen avulla seuraavan kuukauden aikana silloin, kun sinulle sopii.

Sunnuntaijoogaklubin jäsenenä saat käyttöösi myös videokirjaston, jossa on eripituisia ja -teemaisia ohjattuja harjoituksia hyödynnettäväksi omassa arjessasi.

Maksutapana käyvät myös Smartum, ePassi ja Edenred. Halutessasi maksaa liikuntaedulla, ota yhteyttä sähköpostitse miia@miiatoikka.fi.