fbpx

Hiljaisuus & yhteys – Syysretriitti saaristossa

24.10.2024 - 27.10.2024

Villa Solhaga, Pettu (Salo)

Ilmoittaudu joogaretriitille: miia@miiatoikka.fi tai puh. 041 5296193

Tällä 3 vrk pituisella retriitillä pääset hiljentymään ja rentoutumaan sekä aistimaan loppusyksyn erityistä tunnelmaa upean saaristoluonnon keskellä.

Retriittipaikkana on tunnelmallinen Villa Solhaga Petun saarella (Salossa n. 150 km Helsingistä). Pettuun mennään lossilla, joten se on täydellinen paikka vetäytyä hetkeksi nauttimaan luonnonrauhasta.

Retriitiin harjoitukset pohjautuvat joogaan ja somatiikkaan (kehon ja liikkeen kokemukselliseen tutkimiseen). Pääpaino harjoituksissa on erilaisissa läsnäoloharjoitteissa ja vapaassa, omaehtoisessa liikkeessä – joogan asanoita teemme vähemmän. Osa harjoituksista tehdään ulkona luonnossa.

Retriitin alkuosan (to-illasta la-iltapäivään) vietämme hiljaisuudessa. Hiljaisuudessa oleminen ja ulkoisten ärsykkeiden minimoiminen tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia siitä, miten mieli toimii ja saada kosketus omaan sisäiseen viisauteesi sekä suurempaan elämän virtaan.

Lauantai-iltapäivä ja ilta ovat yhteisöllisempää olemista. Teemme joitakin harjoituksia myös pareittain ja jaamme harjoituksista nousevia oivalluksia ryhmässä. Illalla nautimme yhdessä juhla-aterian, saunomme ja ehkä pulahdamme mereen uimaan.

Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta tms., kiinnostus ja halu heittäytyä kehollisiin harjoituksiin riittää. Voit myös aina itse valita, millä tavoin osallistut harjoituksiin ja minkä verran haluat avata kokemuksiasi muille.

Kun suljet myös kännykän retriitin ajaksi, saat kokemuksen siitä, mitä on olla ihan todella ”unplugged”, irti informaatiotulvasta.

Viikonlopun tarkemman ohjelman löydät Facebook-tapahtumasta.

Hinta: 545 € sisältäen joogaharjoitukset, majoituksen 1-4 hengen huoneissa (omat lakanat), täysihoidon to-illasta su-lounaaseen herkullisella luomukasvisruoalla ja saunan pe & la. Yhden hengen huoneita on rajoitettu määrä.

Max. osallistujamäärä 12 hlöä (minimi 8 hlöä)

Osallistumismaksu laskutetaan retriitin jälkeen. Ilmoittautumisen yhteydessä saat hyväksyttäväksi peruutusehdot.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: miia@miiatoikka.fi tai puh. 041 529 6193