Avoimet etätyöretriitit

29.1.2021 - 19.2.2021

Aika: 9.00-15.30

Paikka: Kotonasi / Zoomissa

Valmennus

pe 29.1. / pe 12.2. / pe 19.2. klo 9.00-15.30

Etätyöretriitissä opitaan uudenlainen tapa tehdä työtä: viisaasti ja levollisesti, riittävästä palautumisesta huolehtien.

Etätyöretriitti on etätyöpäivä, jonka aikana osallistujat keskittyvät omien työtehtäviensä tekemiseen kokeneen työnohjaajan ja joogaopettajan online-ohjauksessa. Päivän aikana osallistuja saa tärkeimmät työnsä tehokkaasti tehtyä ja oppii samalla tasapainottamaan omaa hermostoaan.

Selkeän rytmityksen, taukojen ja yksinkertaisten kehollisten harjoitusten ansiosta aivot saavat tarpeellista lepoa ja palautumista. Etätyöretriitissä pystyy paremmin löytämään hyvän työvireen, hyödyntämään luovuutta ja saamaan tuloksia aikaiseksi.

Etätyöretriitissä oppii käyttämään erilaisia helppoja työkaluja, joita voi myös retriitin jälkeen hyödyntää itsensä johtamisessa ja palautumisen tukena. Etätyöretriitti on siten hyvinvointivalmennuksen ja tuotteliaan työpäivän yhdistelmä.

Etätyöretriitin hintaan sisältyy myös käyttöoikeus videoituihin taukoharjoituksiin 3 kk ajan retriitin jälkeen.

Kenelle etätyöretriitti sopii?

  • Kaikille etätyötä tekeville, jotka voivat varata päivän itsenäiseen työskentelyyn: esimiehille, asiantuntijoille, tutkijoille, yrittäjille, assistenteille, opiskelijoille jne.
  • Kaikille, jotka haluavat oppia parempia työtapoja ja saada työkaluja palautumiseen.
  • Väsymyksen ja uupumuksen kanssa kamppaileville antamaan tukea työpäivien tauottamiseen, hyvän työvireen ylläpitämiseen ja hommien aikaansaamiseen.

Tutustu palautteisiin ja lue lisää etätyöretriitistä täältä

Hinta:

  • 79 €/hlö/päivä
  • Hintaan sisältyy 3 kk käyttöoikeus etätyöretriitin videoituihin taukoharjoituksiin
  • Hintoihin lisätään alv 24 %, jos maksaja on yritys/organisaatio

Erikoistarjous: 2 retriittipäivää yhteensä 149 €/hlö, 3 retriittipäivää 199 €/hlö

Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella

Huom. Avoimet etätyöretriitit järjestetään, jos mukaan ilmoittautuu vähintään 5 henkilöä. Viimeinen ilmoittautumispäivä 2 pv ennen tapahtumaa.

Oma etätyöretriitti tiimille?

Etätyöretriitti sopii hyvin tiimin tai työyhteisön yhteiseksi etätyöpäiväksi, jossa yhdistyvät yhteisöllisyys, työnteko ja hyvinvoinnista huolehtiminen.

Haluatko oman etätyöretriitin tiimillesi/organisaatiollesi teille sopivana ajankohtana?

Pyydä tarjous! miia@miiatoikka.fi, puh. 041 529 6193

Please follow and like us:
Scroll to top