fbpx

Innovatiivinen online-konsepti yhdistää etätyöpäivän ja hyvinvointivalmennuksen

Etätyöretriitissä opitaan uudenlainen tapa tehdä työtä: viisaasti ja levollisesti, riittävästä palautumisesta huolehtien.

Etätyöretriitti on etätyöpäivä, jonka aikana osallistujat keskittyvät omien työtehtäviensä tekemiseen kokeneen työnohjaajan ja joogaopettajan online-ohjauksessa. Päivän aikana osallistuja saa tärkeimmät työnsä tehokkaasti tehtyä ja oppii samalla tasapainottamaan omaa hermostoaan.

Selkeän rytmityksen, taukojen ja yksinkertaisten kehollisten harjoitusten ansiosta aivot saavat tarpeellista lepoa ja palautumista. Etätyöretriitissä pystyy paremmin löytämään hyvän työvireen, hyödyntämään luovuutta ja saamaan tuloksia aikaiseksi.

Etätyöretriitissä oppii käyttämään erilaisia helppoja työkaluja, joita voi myös retriitin jälkeen hyödyntää itsensä johtamisessa ja palautumisen tukena. Etätyöretriitti on siten hyvinvointivalmennuksen ja tuotteliaan työpäivän yhdistelmä.

Etätyöretriitin hintaan sisältyy myös käyttöoikeus videoituihin taukoharjoituksiin kolmen kuukauden ajan retriitin jälkeen.

Etätyöretriitti

PYYDÄ TARJOUS ETÄTYÖRETRIITISTÄ TIIMILLESI TAI TYÖYHTEISÖLLE:
miia@miiatoikka.fi – puh. 041 529 6193

Mitä etätyöretriitissä tapahtuu?

Itsenäinen työskentely

Päivään sisältyy yhteensä 4 tuntia itsenäistä työskentelyaikaa. Se on ajanjakso, jonka ihminen yleensä pystyy päivässä tehokkaasti tekemään luovaa ajatustyötä. Tämän ajan kukin käyttää vapaasti omien tehtäviensä tekemiseen.

Selkeä rytmi ja tauotus

Työskentelyn rytmityksessä käytetään pomodoro-tekniikkaa, jossa työskennellään 25 minuutin jaksoissa ja pidetään välissä lyhyitä taukoja. Osallistuja voi halutessaaan myös yhdistää 2 x 25 min työskentelyjaksot. Lisäksi päivän aikana on pidempi lounastauko.

Keholliset harjoitukset

Päivän alussa, lopussa ja taukojen tehdään lyhyitä kehollisia harjoituksia, jotka auttavat rauhoittamaan hermostoasi, vapauttamaan luovuutta ja suuntaamaan energiaasi. Harjoituksiin sisältyy mm. kehon tuntemusten aistimista, hengittelyä ja yksinkertaisia liikkeitä, jotka soveltuvat kaikille. Etätyöretriitin hintaan sisältyy myös käyttöoikeus videoituihin taukoharjoituksiin 3 kk ajan retriitin jälkeen.

Oma rauha

Toiveena on, että kukin jakaa lyhyen kirjallisen esittelyn itsestään muille retriittiläisille ja pitää kameran auki yhteisessä päivän aloituksessa ja lopetuksessa, Muun ajan voi pitää kameran ja mikrofonin suljettuna ja keskittyä rauhassa omiin hommiinsa.

Joustavuus

Tarvittaessa retriittipäivään voi sisällyttää myös palavereja tai työskentelyä yhdessä kollegan kanssa. Päivän aikataulu on joustava ja mahdollistaa osallistumisen itselle sopivalla tavalla.

Etätyöretriitin aikataulun löydät tästä esityksestä. Aikataulu on muokattavissa erilaisiin tilanteisiin.

Mihin tarkoitukseen etätyöretriitti sopii?

  • Kaikille etätyötä tekeville, jotka voivat varata päivän itsenäiseen työskentelyyn: esimiehille, asiantuntijoille, tutkijoille, yrittäjille, assistenteille ja opiskelijoille.
  • Tiimin tai työyhteisön yhteiseksi etätyöpäiväksi, jossa yhdistyvät yhteisöllisyys, työnteko ja hyvinvoinnista huolehtiminen.
  • Kaikille, jotka haluavat oppia parempia työtapoja ja saada työkaluja palautumiseen.
  • Väsymyksen ja uupumuksen kanssa kamppaileville antamaan tukea työpäivien tauottamiseen, hyvän työvireen ylläpitämiseen ja hommien aikaansaamiseen.

Mitä hyötyä etätyöretriitistä on?

  • Löytää levollisen työvireen ja pystyy paremmin hyödyntämään luovuuttaan
  • Työpäivän aikana saa enemmän aikaiseksi
  • Oppii rajaamaan omaa työtään ja asettamaan sopivan kokoisia tavoitteita
  • Oppii käyttämään yksinkertaisia työkaluja hermoston rauhoittamiseksi
  • Oppii tunteiden ja oman energian johtamista
  • Palautuu työpäivästä paremmin ja saa enemmän virtaa muuhun elämään

PYYDÄ TARJOUS ETÄTYÖRETRIITISTÄ TIIMILLESI TAI TYÖYHTEISÖLLE:
miia@miiatoikka.fi – puh. 041 529 6193

Yhteystiedot

miia@miiatoikka.fi
041 529 6193
Y-tunnus: 2523880-8
Asiakasrekisterin tietosuojaseloste

2021 © Miia Toikka

Seuraa somessa

Ota yhteyttä